Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější kráska mezi plus size modelkami Ashley Graham (36) si s manželem a několika přáteli vybrali jako letní destinaci francouzské Saint Tropez. Právě ve městě, které proslavil rovněž 'četník' Louis de Funès, byste nyní na sympatickou brunetku, která je v poslední době rovněž moderátorkou, mohli narazit.

Rodačka z Nebrasky a její o rok mladší manžel Justin Ervin před rokem rozšířili rodinu hned o dvojčátka. Manželé společně vychovávali syna Isaaca (3), ale po loňského porodu mají u Ashley v rodině kluci pořádnou převahu. Narodili se jí totiž zase chlapci, kteří dostali jména Roman a Malachi. A jelikož má pár jasno v tom, že tři kluci jsou až až, podstoupil Justin po narození dvojčat vasektomii.

Manželé si zřejmě dovolenou vychutnávají pouze ve dvou jen ve společnosti přátel. Alespoň na jachtě, ani na člunu, který je k ní přivážel, nebylo po dětech ani památky. Ashley navíc svému manželovi neustále projevovala náklonnost. Je vidět, že Justinova svalnatá muskulatura modelku stále přitahuje a mezi dvojicí funguje chemie i po čtrnácti společně strávených letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám