Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani tříměsíční léčení v kalifornském Cliffside Malibu Rehab Center, které loni Lindsay Lohan (37) absolvovala, nemělo na večírkovou královnu velký vliv a minulo se účinkem. V ústavu tehdy herečka oslavila i narozeniny a vše se zdálo být na dobré cestě, když se dobrovolně rozhodla v léčebně zůstat ještě o pár dní déle. Dnes je ale zpátky stará pařmenka, která se ráda podívá na dno sklenky...

Není to tak dávno, co Lohan v srdceryvném televizním projevu u Oprah Winfrey přiznala, že opět začala pít. A jeden důkaz za všechny pochází ze čtvrtečního večera, kdy se Lindsay vracela z londýnského podniku Chiltern Firehouse. Klub se snažila opustit bez povšimnutí fotografů zadním vchodem, ale marně. Paparazzi nejsou dnešní a podobné manévry předvídali. Lohan tak načapali nejen slušně navátou, ale rovněž v doprovodu neznámého mladíka, kterého si odvážela v přistaveném taxi nejspíš k sobě do lože.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám