Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdaleka ne všichni návštěvníci filmového festivalu v Karlových Varech vyrážejí na honosné večírky a v noci se toulají po barech lázeňského města. Někteří jsou tady opravdu jen pracovně a představují nové projekty.

Mezi ně patří krásná Bibi z Ordinace, herečka Marika Šoposká (34). Ta se v lázeňském městě objevila pouze na skok, aby společně s kolegy z nového kriminálního seriálu České televize Oktopus diskutovala s diváky. Kvůli filmové roli je odbarvená na blond a podle našeho názoru jí to velmi sluší. „Nové vlasy mám kvůli nové roli ve filmu. K blond jsem se vrátila po patnácti letech,“ svěřila se pro Super.cz s tím, že je s novou barvou velmi spokojená.

I když neoblékla odhalenou róbu a nechlubila se obřími výstřihy, vypadala v modrých košilových šatech v Domě České televize, který vyrostl nedaleko karlovarského divadla, skvěle. Usměvavá herečka bude v seriálu ztvárňovat kriminalistku, která řeší kauzy, jimž hrozí promlčení, spolu se starším kolegou Miroslavem Krobotem. A v seriálu ji uvidíte ještě jako brunetku.

Herečka se na festivalu minula se svým mladším bratrem Antoniem. Toho znáte mj. ze seriálu Ulice. Do Varů dorazil společně s filmovou delegací ke snímku Tancuj, Matyldo, v němž ztvárňuje hlavní roli Karel Roden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám