Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je už téměř pravidlem, že pěvecké ikony na velkých koncertech jsou během úvodních písní oslňovány blesky fotoaparátů hned u pódia stojících fotografů. Hvězda formátu Beyoncé (42) je na podobnou smršť v každém městě, kde se objeví, zvyklá. Jenže do tisku, na weby i do nabídek agentur poskytujících fotografie se obvykle dostanou protříděné snímky, na kterých to hlavnímu aktérovi či aktérce relativně sluší. Jenže po zpěvaččině nedělním koncertě v kanadském Vancouveru se zdálo, jako kdyby se o výběr postaral někdo, kdo bývalou členku Destiny’s Child opravdu nemusí...

Skutečný důvod ale může být mnohem jednodušší. Americká popová ikona během koncertu předvádí show plnou náročné taneční choreografie, máchání hlavou a výskoků. Je tak jasné, že ne každý snímek se vydaří. Jelikož si je toho Beyoncé vědoma, před časem začala fotografie z koncertů sama třídit a určovala, které spatří světlo světa. Časově vytížená maminka malé Blue Ivy tak mohla jen polevit a nad nějakou selekcí těch nej mávnout rukou.

Související témata:

Další články

Načítám