Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební ikona Beyoncé (42) už minulý měsíc během Super Bowlu odtajnila, kudy se bude ubírat její další hudební tvorba. Styl country byl přitom pro mnohé její fanoušky překvapením, jelikož mnozí mají Beyoncé neodmyslitelně spojenou s R’n’B‘. Držitelka nejvíce cen Grammy ze všech umělců v historii (celkem jich získala 32) nyní představila i přebaly své dvojdesky Cowboy Carter.

Rodačka z Texasu se vrátila ke svým kořenům a žánru country, jež má v tomto státě dlouhou tradici. Zpěvačka zároveň navázala na velmi svérázný přebal své poslední desky z roku 2022 Renaissance, která byla jejím velkým comebackem po šesti letech od posledního alba Lemonade.

Ovšem i focení na nová alba pojala poněkud odvážněji, než bývá u country umělců zvykem. Od lidí si za to vyslechla dost nevybíravou kritiku. A přestože Beyoncé nikdo neupírá, že je i po čtyřicítce stále bohyní, mnozí jí vyčítají, že už by měla volit důstojnější sebeprezentaci.

„Blue Ivy vypadá jako chytré dítě. Je smutné, jestli tohle vidí u své mámy. Není nic špatného na tom zahrát si občas nějakou roli nebo být čas od času sexy. Ale mějte trochu důstojnosti a určitou zdrženlivost. Spousta žen je sexy, aniž by ukazovala tolik kůže,“ zní komentář, s nímž na Daily Mailu souhlasí nejvíce lidí.

„Až přijde o svůj vliv, nebude schopná žít sama se sebou. Až moc se snaží,“ či „Její čas už byl a odešel,“ nebo „Neznám ji, ale z nějakého důvodu nemohu vystát ji, ani jejího manžela,“ jsou další názory, s nimiž se čtenáři ztotožňují. „Už ne další Madonnu, prosím! Čím jsou starší, tím zoufalejší a méně oblečené. Talent je všechno, co potřebují,“ dodává jiný. „Country hudebníci nepózují nazí…,“ napsal další, načež kdosi odpověděl: „Ale ona není country umělkyně. Nezáleží na tom, kolik kovbojských klobouků si nandá na hlavu.“

Reklama

Další články

Načítám