Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Berenika Kohoutová (33) překvapila své fanoušky. Herečka se totiž rozhodla, že si dopřeje změnu, a ukázala se na veřejnosti v novém účesu. Někteří lidé v divadle ji málem nepoznali.

Já jsem dneska šla ke kadeřníkovi a věděla jsem, že chci nějakou změnu. Nevěděla jsem ale, jestli chci mikádo, obarvit vlasy, co a jak, prostě jsem toho moc nevěděla. Neměla jsem jasnou představu. Mám ale kadeřníka, který má lepší představu, co chci. Úplně mě překvapilo, že mi ukázal a navrhl tento střih a mně se to hned líbilo,“ neskrývala Berenika nadšení během rozhovoru pro Super.cz.

Je o to víc ráda, že se změna podařila, protože jinak s vlasy kvůli své práci experimentovat nemůže. „Já si ty změny moc nemůžu dovolit, protože furt točím, ale tam jsem byla domluvená, že v tuto chvíli se můžu na tomto projektu ostříhat, a tento účes se dá chytit do gumičky a ofina se dá schovat,“ dodala herečka.

My si s herečkou povídali v pražském Divadle U Hasičů, kam Berenika přišla jako host do zábavné talk show S Adélou, kterou moderuje komička Adéla Elbel.

Reklama

Další články

Načítám