Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že bláznivé příspěvky známé rebelky Bereniky Kohoutové (33) na sociálních sítích neberou konce. Poté, co šokovala fanoušky fotografií svého nahého zadku, kterou pořídila na dovolené v Lisabonu, se teď rozhodla podobný žert zopakovat při návštěvě hlavního města Thajska.

„Hello, Bangkok… Zadky vpřed,“ vtipkovala na Instagramu herečka u fotky, na které opřená o zábradlí vyšpulila své pozadí. Tentokrát ale zvolila o něco decentnější způsob a svůj čin provedla v jednodílných plavkách. Pak, jako by všem chtěla naznačit, jak moc je na své pozadí hrdá, ještě přidala k fotografii popisek v angličtině: „Vyzáblé baby mají kecy, protože nemají pořádnou prdel.“

Kromě zvěčňování svého pozadí si herečka oblíbila i moment z toalety. Při nedávné návštěvě Thajského zálivu pro změnu svou figuru v bikinách vyfotila z velmi neobvyklého úhlu, který jejím křivkám příliš nelichotil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám