Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bella Thorne (26) si užívá léta a sluníčka a společně s ní si užívá i 25 milionů jejích fanoušků. Vnadná Bella totiž miluje svá ňadra a ráda a často je dává na odiv.

Bella Thorne je úspěšnou herečkou a její pracovní kalendář je stále plný. Přesto si ráda odskočí i k roli modelky a tu a tam se objeví na obálce některého ze slavných módních časopisů. Dle množství odhalenějších fotografií, které sdílí na sociální síti, je hrdá na své tělo, a hlavně na své poprsí. V zahraničí se často probírá to, kolik asi podstoupila plastických operací, ona sama o nich ale nemluví. Raději své tělo ukazuje fanouškům.

Bella se předvedla v modrých mini bikinách.

Teď Bella zveřejnila sérii fotografií před cestou na pláž a pak také přímo z pláže. A i když se na snímcích chlubila svou značkovou plážovou taškou a také množstvím šperků, bylo jasné, že pozornost jejích fanoušků bude směřovat hlavně k ňadrům, která opět hrála hlavní roli. Herečka je mistryní v oblékání malých plavek a trojúhelníčky, které na sobě měla tentokrát, zakryly z jejích ňader skutečně jen velmi málo. Fanouškům se ale líbilo i tetování, které má Bella na straně na svém pozadí a které vyzývá k tomu, aby ji někdo kousl. V současné době to ale nejspíš dovolí jen Marku Emmsovi, se kterým se v květnu zasnoubila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám