Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kalifornská herečka Blanca Blanco sice každý rok hraje v nějakém filmu, většinou se ale jedná o menší roličky. Hollywoodská hvězda z ní sice už asi nikdy nebude, o to víc na sebe ale upozorňuje úplně jiným způsobem.

Ráda se na filmových festivalech předvádí v sexy modelech nebo naschvál provokuje tím, že nesplní předepsaný dress code. V minulosti například vzbudila rozruch na Zlatých glóbech.

Místo černé barvy, jež měla být výrazem solidarity s obětmi sexuálního obtěžování, které otřáslo Hollywoodem, si červený koberec podmanila v ohnivě červené róbě. Na to už se ale dávno zapomnělo, a tak Blanca neváhala využít blížící se vánoční svátky. Do svých fanoušků se rozhodla napumpovat vánoční atmosféru ve žhavém sexy modelu. V červeném prádélku si focení nadmíru užila, byť působila spíše jako karikatura ženštiny z vykřičeného domu.

Hejty ale tato herečka, jež si naposledy zahrála ve westernu Eye for Eye, dávno neřeší. Naopak doufá, že jí lechtivě laděné snímky pomohou k další pidi roli.

Reklama

Další články

Načítám