Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) se celý život udržuje ve formě. Pomáhá jí i pravidelné cvičení, do kterého zapojila i své věrné fanynky. Ty se herečka snaží motivovat a připravuje si pro ně pravidelná cvičeníčka.

Není divu, že je paní Veronika stále štíhlá jako proutek a plná energie. Nyní potěšila své fanoušky vzpomínkou na film Eliška má ráda divočinu.

Na čtyřiadvacet let starém snímku se Žilková objevila v roli Hedviky a ukázala svou postavičku jako lusk. „Retro vzpomínka na film Eliška má ráda divočinu,“ upozornila na snímek Žilková, kterou ne každý poznal.

„Nemohla jsem vás poznat, paní Veroniko. Byla jste a ještě pořád jste šťabajzna,“ zaznělo v komentářích na sociální síti. „Úplná Bardotka,“ stálo v další pochvale.

„Tenhle film miluju a Vaše tělíčko je ‚přidaná‘ hodnota,“ chválil paní Veroniku její obdivovatel. Nutno podotknout, že podobnou pózu by si Žilková klidně mohla střihnout i dnes, protože vypadá stále skvěle.

Reklama

Další články

Načítám