Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejkrásnější svátky v roce strávila Monika Bagárová (29) nejen ve společnosti partnera a dcerky, ale také rodičů a sestry Natálie se snoubencem Michalem. Celá rodinka se pochlubila kouzelnými fotkami s adventní tematikou. Chybělo málo a k focení v ateliéru Kateřiny Novákové nedošlo.

„Byla to taková rychlovka na poslední chvíli. Byla jsem plně obsazená až do Štědrého dne a na naše focení s Monikou nebyl čas,“ svěřila se Super.cz autorka snímků a jedním dechem dodala: „Nakonec se mi podařilo vzít Monču ze dne na den na poslední chvíli. Bylo to poslední focení před Vánoci.“

Bagárovi tak mohli snímky použít jako péefko, nebo jako dárek pod stromeček. „Fotilo se 23.12. dopoledne a ještě ve stejný den jsem jim upravovala fotky a posílala,“ dodala Nováková.

Bývalá porotkyně SuperStar tak má krásnou památku. „Vánoce trávíme pohromadě s celou rodinou. Jinak si to ani neumím představit,“ svěřila se Super.cz Monika Bagárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám