Hlavní obsah
Článek

Nádherná blonďatá semifinalistka České Miss Eva Holečková rozhodně netrpí žádným mindrákem ze svého hrudníčku. Naopak! Na módní přehlídce návrháře Pavla Filandra se uvolila vzít na sebe šaty, které měly rafinovaný dekolt, jenž dal vyniknout jejím dvojkám. Podívejte se na video až do konce, což vám dokáže, že rozhodně nebyla sama!

Dalšími z krásek, které vystavily své tělo na odiv, byly Denisa Bačová, Andrea Kolářová a Taťána Makarenko. K přehlídce došlo v rámci charitativního turnaje v golfovém resortu na Karlštejně. Výtěžek ze startovného putuje na projekty Dobrého skutku.

„Občanské sdružení Dobrý skutek v rámci svých zásad vybírá prostředky vždy na konkrétní hendikepované, popřípadě na konkrétní organizace, které hendikepovaným pomáhají. Kolik se vybere, tolik se rozdělí. Za vybrané prostředky se pořizují pomůcky, například sluchadla, invalidní vozíky, speciální sedačky, nebo služby (rehabilitace, osobní asistence a podobně),“ popsala předsedkyně sdružení Bára Hrubá.

Přímo na karlštejnském hřišti byl obdarován čtyřletý Davídek Grebeň, kterému byl předán šek na úhradu speciální rehabilitace v Piešťanech. Davídek se narodil s vrozenou vývojovou vadou mozku a jeho rodiče se snaží dělat maximum pro usnadnění jeho života a zlepšení jeho schopností a dovedností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám