Hlavní obsah
Článek

Finále mistrovství světa v hokeji rozdovádělo i politické špičky. Dres oblékli nejen lidovečtí ministři Marek VýbornýMarian Jurečka, ale i předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (39), kterou doprovodil manžel Tomáš. Drahou polovičku měl s sebou ve sky boxu i premiér Petr Fiala.

„Je to tam! Jsme na vás hrdí! Hoši, děkujem. Zlato po čtrnácti letech opět pro Česko,“ rozzářil se prezident Petr Pavel. Ten se po zranění na motorce rychle uzdravil. Dost možná i díky úspěchu našich hokejistů.

„Držíme palce našim hokejistům!“ napsal si na sociální síť Petr Fiala, který vzal do sky boxu na hokej i svou manželku. Poté, co náš tým získal zlatou medaili, už byl o poznání uvolněnější. „Češi!!!“ volal premiér.

„Nemám slov, jsem nesmírně hrdá,“ rozparádila se Markéta Pekarová Adamová (39), fandila v dresu, podobně jako její manžel.

„Pánové, hoši, děkujeme! Je to doma! Jsme mistři světa!“ přidal se Vít Rakušan.

„Absolutně nemám slov! Hoši, děkujeme. A fanoušci? Bezkonkurenční! Opravdu neskutečný. Mám radost, tohle si budeme pamatovat dlouho!“ rozplýval se ministr zemědělství Marek Výborný.

„Mistři světa,“ poděkoval národnímu týmu Marian Jurečka.

„Pojďte si pro to zlato, kluci! Mistři světa! Jste hrdinové celého národa, hoši, děkujem!“ nešetřil superlativy Andrej Babiš (69), který vzal na finále syna Frederika. Oba oblékli dres a národními barvami vyzdobili i své tváře. Na rozdíl od vládní crew opět vyrazili mezi lidi na tribunu.

Další články

Načítám