Hlavní obsah
Článek

Sestřička z Ordinace v růžové zahradě Bára Štěpánová musí mít asi pořádně těžkou hlavu! Tento týden totiž exekutoři poslali její byt v centru Prahy do dražby, prodali ho nakonec za 3,13 miliónu. A přitom je v tom víceméně nevinně.

Sama vyloženě asi nedluží (i když také byly doby, kdy se o ní exekutoři zajímali), jenže smůlu má ve své nezodpovědnosti. Když se totiž před lety rozešla s někdejším manželem Lubošem Rychvaldským, který byl kdysi bohatým majitelem luxusní restaurace, neřešila léta rozvod a rozdělení majetku už vůbec ne.

Jenže Rychvaldský mezitím zkrachoval a začaly se nabalovat dluhy. Podle Centrální evidence exekucí nyní dluží za devět exekucí 3,24 miliónu.

A protože byt měla Bára podle práva se svým ex ve společném jmění, přišla nyní herečka o střechu nad hlavou. Ne jedinou, s druhým manželem Miroslavem Barabášem žije za Prahou v domku.

„To je její věc, já o tom nic nevím. Budou Vánoce, heleďte, dejte nám pokoj,“ řekl Nedělnímu Blesku choť Štěpánové. V bytě údajně měla žít dcera Báry a Rychvaldského Dominika (26). Kde teď spočine, to je zahaleno tajemstvím.

Související témata:

Další články

Načítám