Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) je jednou z celebrit, které už se chlubí opulentní vánoční výzdobou. Její dcera Nort West byla natočena, jak běhá mezi množstvím stromků, lidé si z tak monstrózní výzdoby utahují.

Podnikatelka chce pro své čtyři děti jen to nejlepší. Na Vánoce například najímá slavného pianistu, který děti každé ráno budí živým hraním. A samozřejmě ani vánoční výzdoba nesmí být obyčejná. Kde jsou ty časy, kdy lidem stačil jeden hezky ozdobený stromek.

Kim na TikTok umístila video, na kterém její dcera North West skáče a běhá mezi dlouhou řadou vánočních stromků, jejichž nástřik symbolizuje sníh. Na sobě má veselý sváteční outfit a vypadá to, že si přesně takový advent velmi užívá.

Na dalších videích jsou pak k vidění další stromky v pokojích i v zahradě. Tento rok jich zřejmě na výzdobu sídla za desítky milionů dolarů padlo mnoho.

@kimandnorth

Candy cane Lane🎄

♬ Candy Cane Lane - Sia

Právě bílá řada mnoha stromků se stala terčem hejtů i humorných narážek spousty lidí, kteří mají pocit, že taková výzdoba rozhodně nedělá pravé Vánoce. „Připomíná mi to konec automyčky,“ cituje magazín Page Six jednoho z kritiků. „Vypadá to jako nějaká nemocnice nebo výzkumný ústav, sterilní, žádné teplo, nuda,“ píše pod článkem druhý. „Celá rodina je nevkusná, proč vybočovat z tradice“ nebo „celé to navzdory všemu působí tak prázdně“ či „velmi dystopické“, ozývají se další komentující.

U samotných videí na TikToku už jsou, možná pro jistotu, vypnuté všechny komentáře. Kim Kardashian to ale v dalším předvádění honosných Vánoc určitě nezastaví. Uvidíme, co dalšího ze svého soukromí lidem ještě podnikatelka předvede.

Reklama

Další články

Načítám