Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Ashley Benson se provdala za svého o jedenáct let staršího partnera Brandona Davise. Pár, který to dal letos dohromady, rozhodně neztrácel čas a k velkému životnímu kroku se odhodlal necelé čtyři měsíce od zásnub. Svazek možná urychlila i skutečnost, že je herečka v požehnaném stavu.

Podle zdrojů ET do toho snoubenci oficiálně praštili a Ashley, která v minulosti dva roky tvořila pár i s modelkou Carou Delevingne, se tak stala součástí vlivného rodu ropných magnátů. Není tak asi velkým překvapením, že i zásnubní prsten nebyl jen tak ledajaký. Brandona údajně vyšel v přepočtu na více než 18 milionů korun.

Podle zdroje z okolí herečky se Ashley již minimálně od září objevuje ve volném oblečení a v pondělí byla spatřena na nákupech v obchodu s dětským zbožím Babylist v Beverly Hills. Nadšení jsou z obou nastávajícch rodičů prý i jejich rodiny.

Slavná blondýnka ze seriálu Prolhané krásky a naposledy například z minisérie Zběsilost, kde měla i pěkně odvážnou scénu, předtím dva roky střídavě chodila a rozcházela se s rapperem G-Eazym, než se loni definitivně rozešli.

Související témata:
Brandon Davis

Reklama

Další články

Načítám