Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, influencerka a moderátorka Patricie Pagáčová (35) a její nový parťák divákům už brzy dokážou, že k plotně se nemusí chodit nutně jen v zástěře. Když už tak se Zástěrou, v tomto případě Tomášem. I na vaření se může člověk náležitě „vyfiknout“. To dobře věděla už Daniela Šinkorová (51), která připravovala jídla s Jaroslavem Sapíkem v pořadu Česko na talíři.

Diváci před více než deseti lety nestačili zírat, když si to herečka do pojízdné kuchyně nakráčela v róbě, za kterou by se nemusela stydět ani na opeře nebo na plese. Tehdy sekundovala známému kuchaři a nechtěla si uříznout ostudu, a tak výběr šatů ani líčení v žádném případě nepodcenila.

Rok se s rokem sešel a máme tu další pořad, v němž půjde nejen o vaření, ale i o to, v čem se k plotně či grilu postavit. Pagáčové to bude v show Česko na grilu náramně slušet, o čemž se poprvé přesvědčí diváci, kteří si 23. března zapnou Primu.

Chybět nebude ani Zdeněk Pohlreich, který se opět vrací na obrazovku, a tvůrci pořadu slibují, že chybět nebudou ani peprné poznámky směrem k soutěžícím.

Reklama

Další články

Načítám