Hlavní obsah
Článek

Herec Anthony Hopkins nabízí horentní sumu za dům, v němž se narodil a vyrostl. Majitele nemovitosti z Port Talbot v jižním Walesu tím velmi překvapil. Manželé Chris Trainor a Carly Culver teď nevědí, co si s nabídkou počít. Hollywoodská hvězda se u jejich dveří zjevila poté, co obnovila manželský slib v katedrále svatého Davida v Port Talbot.

Čtyřiasedmdesátiletý Anthony přišel za majiteli domu a požádal je, zda by se nemohl podívat dovnitř a do svého bývalého pokoje. To dojalo jeho manželku Stellu, která ho přesvědčila, aby nemovitost koupili. Rodině nabídli 180 tisíc liber – asi 5,62 miliónu korun. Což je za nemovitost tohoto typu a v takové lokalitě hodně.

„Podíval jsem se z okna a uviděl řidiče, kterého znám osobně. Mluvil jsem s ním a on mi řekl, že veze Anthonyho a jeho manželku do Londýna. V tu chvíli Anthony Hopkins vystrčil hlavu z auta a zeptal se, jak se mám. Věděl jsem od předchozího majitele, že se v tomto domě narodil Anthony a strávil tam spoustu let. Tak jsem ho pozval dál. Podíval se po domě a byl tím velmi dojatý. V jednu chvíli jeho manželka prohlásila, že by dům moc rád koupil. Dělal jsem si z toho legraci, ale kdyby o dům měli opravdu zájem, prodám jim ho,“ svěřil Trainor deníku Wales Online.

Hopkins prý majitele domu a jeho rodinu pozval k sobě na návštěvu do Malibu.

„Řekl mi, že mi pošle pohled a na něm všechny detaily, abychom ho mohli navštívit,“ dodal Trainor listu The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám