Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se většina českých celebrit vrátí z pobytu ve Spojených státech, přivezou si s sebou kila navíc nejen v kufru, ale i na své postavě. Své by o tom mohla vyprávět herečka z Ulice Patricie Solaříková nebo Česká Miss Jitka Nováčková. Aňa Geislerová (48) je ale naprostý opak. Po dvou týdnech strávených v Palm Beach a Utahu, kde propagovala film Čtyři slunce, se česká herečka vrátila z hamburgerové země snad ještě hubenější, než byla ve svém nejútlejším období během natáčení legendárního filmu Jízda.

Příčinu v hereččině vyhublosti bychom mohli hledat v jejím velmi nabitém pracovním programu. Sotva se Geislerová vrátila do vlasti, tak se začala pilně připravovat na vystoupení v Národním divadle. Už počtvrté bude totiž moderovat udílení prestižních literárních cen Magnesia Litera.

A že má Aňa opravdu napilno, dokázala hned při tiskové konferenci v Městské knihovně. Díky návalu pracovních povinností si totiž spletla dny a dorazila o pětačtyřicet minut později. Naštěstí na telefonát pořadatele cen Magnesia Litera Pavla Mandyse zareagovala naprosto skvěle a pohotově. Tak alespoň část konference stihla, aby zodpověděla novinářům všetečné otázky. Aňa se svěřila, že se na letošní moderování těší o to víc, neboť režisér Jiří Havelka patří mezi její výborné kamarády a spolupráci si tedy oba pořádně užijí.

Doufejme, že se Geislerová během následujících dvou měsíců úplně nerozpustí a 4. dubna ve dvacet hodin bude plně při síle, aby odmoderovala udělování cen nejlepším dílům české literatury.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám