Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od pořízení zásnubního prstenu po den, kdy svou partnerku Cally Read požádal o ruku, uběhly celé týdny. Brit Edi Okoro ale nezahálel. Značnou část té doby fotil přítelkyni s prstýnkem na dosah - aniž by to tušila. Se snímky se teď pochlubil i na sociální síti.

Přítelkyni chtěl požádat o ruku ve správný čas, proto s sebou nosil prsten, kamkoli šli.

„Po asi měsíci čekání na pravý moment jsem seděl na gauči a obdivoval jsem svého drahouška (ano, v té době už jsem byl s prstenem propojený). Cally mě skoro přistihla, jak na něj zírám. A to mě ponouklo. Všechny ty promarněné příležitosti se spojily v myšlenku - Cally neví, že mám prsten. Měl bych ty momenty začít dokumentovat,“ uvedl Okoro. A tak začal.

„Chtěl jsem pořídit co nejvíc fotek, v odvážných situacích, dokud nepřijde ten pravý moment, nebo dokud mě (Cally) nenachytá, v tu chvíli bych ji požádal o ruku,“ svěřil.

Žádost nakonec proběhla po dalších čtyřech týdnech hry na schovávanou. Který moment byl „ten pravý“, ale budoucí ženich neprozradil.

Ediho album čekání na pravý moment (fotky posuňte šipkou vpravo)

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám