Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že Anife Ismet Hassan Vyskočilová (50) přecenila své síly. Nabrala si toho na sebe příliš a její tělo vypovědělo službu. Herečka, moderátorka a tanečnice na tom byla zdravotně tak špatně, že zkolabovala a musela být dokonce hospitalizována.

K nepříjemné události došlo tento čtvrtek. Den před jejím odjezdem do Alp, kde bude natáčet úvodní díl primáckého pořadu Ženy na cestách, ji navštívili novináři, aby zjistili, co si uhrančivá kráska bere s sebou na hory.

„Jakmile všichni odešli, tak mě začala bolet prsa. Zavolala jsem syna Hariho, že mi je špatně. Odešla jsem do koupelny, abych se osvěžila, a od té doby si už nic nepamatuju," svěřila se Super.cz Anife.

Známá orientální tanečnice ležela v bezvědomí asi dvacet minut. K vědomí ji přivedl až její syn, který okamžitě zavolal lékařskou pomoc. „Převezli mě do nemocnice, ale já jsem se rozhodla, že tam nezůstanu a podepsala jsem jim reverz," říká. Anife neměla podle svých slov jinou možnost, neboť musela odcestovat na natáčení nového cestovatelského pořadu, kde bude hlavní hvězdou. Anife je vážně nezmar, neboť v těchto dnech už opět brázdí sjezdovky v oblasti Zell Am See. „Projedu pár svahů, abych jim ukázala, že nejsem žádné ořezávátko," hrdinně prohlašuje.

A co vlastně způsobilo kolaps temperamentní tanečnice? Anife nedávno absolvovala plastickou operaci prsou a přestože měla naordinovaný klid, rozhodně se nešetřila. Během návštěvy novinářů nosila těžké věci, šplhala po skříni a dováděla. „Už takhle se na mě pan doktor zlobil. Vůbec se mu nelíbilo, že se chystám na hory, a ještě ke všemu budu jezdit na snowboardu. Ale já na prkně jezdím už asi devět let a slíbila jsem, že budu opatrná,“ uvádí Anife. Snad se tento hazard nepodepíše trvale na jejím zdraví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám