Hlavní obsah
Článek

Do společnosti tentokrát nedorazila Anička Slováčková (28) sama, ale vzala i svou hravou fenku. Psí den si užila společně s Jindřiškou, která je z dočasné péče, a pojmenovala ji podle hlavní hrdinky filmu Pelíšky.

Společně se na akci, kde bylo možná víc psích mazlíčků než celebrit, sladily do růžova. Zatímco Anička oblékla v trochu deštivý den růžový svetr, své fence dala kšíry a mašli ve stejné barvě. „Je aktivní a ráda si vše rozkousává, ale je pravda, že psí oblečky mi přijdou velmi rozkošný, a to jsem to vždy odsuzovala,“ svěřila se herečka a zpěvačka, která má ještě dvě kočky.

„Mám dva kocoury, snáší se poměrně dobře. V noci všichni spí na mě, respektují se,“ svěřila se Anička na psím eventu, kde se její fence v záplavě psích pamlsků a granulí líbilo. Práce má Anička stále hodně, svůj čas musí ale věnovat také odpočinku. Před pár dny nás pozvala na natáčení svého videoklipu, kde sdělila, že začíná další chemoterapie.

„Je toho hrozně moc, nestíhám odpočívat, musím zpomalit a dávat si pozor na to, aby vše probíhalo v pohodě,“ svěřila se nám s tím, že nejraději odpočívá mimo město. „Jedu někam do přírody na čerstvý vzduch, tak se aspoň dobře dýchá,“ řekla Slováčková. Na následující měsíce už si naplánovala i ozdravný pobyt v zahraničí.

„Moře mě čeká v červnu a červenci, naplánovala jsem si povinně rekonvalescenci u moře. Je to o tom, že potřebuji vypnout hlavu a nechci se starat o nikoho jiného než o raut ráno, odpoledne a večer,“ dodala s úsměvem.

Další články

Načítám