Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Své sliby plní a vystupovat se snaží všude, kde byla její účast domluvená dopředu. Výjimkou nebyl ani charitativní koncert Muzikálem bez bariér pro Polovinu nebe v Divadle Kalich. Anna Slováčková (28) tady vystřihla duet s Milanem Peroutkou (34). „Doufám, že ten koncert pomůže co nejvíce lidem,“ věřila.

Aničce to seklo v černých společenských šatech, které pro ni zajistila organizátorka akce Michaela Tomešová (32). „Musím říct, že Míša to udělala bezvadně. Bylo o nás postaráno od šatů přes make-up po catering. Jsem ráda, že jsem mohla vynést něco jiného než šaty, které mám doma. O mně se ví, že na oblečení moc nejsem a nejradši chodím v nějakých starých hadrech,“ smála se.

Pořídila si ale nový turban, který uvidíme i ve vánočním klipu k písni Zastavit čas, který natočila právě s Milanem Peroutkou a vyjde 3. prosince. „Říkala jsem si, že když už ho mám a je takový slavnostní a lesklý, budu ho nosit na plesy a koncerty, abych tam nebyla jako opelichané kuřátko,“ vysvětlovala zpěvačka, kterou čeká nabitá sezóna, jak prozradila v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám