Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka, herečka a porotkyně Talentu Amanda Holden patří k neoblíbenějším britským celebritám. Fanoušci ji znají z obrazovek jako porotkyni talentové show, z rozhlasového pořadu i ze sociálních sítí. Novináři milují její bezprostřední reakce, a když dorazí do společnosti, fotografové mají žně. Amanda vyznává sexy outfity, kterých se nehodlá vzdát ani přes kritiku, kterou občas slízne za to, že je až příliš sexy.

Vyzývavé modely obléká především pro natáčení zmíněného Talentu, jehož fanoušky už několikrát vyprovokovala až k oficiálním stížnostem. „Podle mě mají ti lidé až moc volného času,“ nebojí se odpovídat od plic. „Když na to mám pořád figuru, miluju šaty na tělo, kvalitní džíny s tričkem, sakem a podpatky,“ dodala sexy blondýnka.

„Oblečení, které zdůrazní figuru, si užívám. Oblékám se pro sebe a do toho, v čem se cítím dobře,“ dodala.

Moderátorka uvedla, že je zajímavé, že v devadesátkách její oblečení nikdo moc neřešil, pozornost začala budit až jako čtyřicátnice a nyní i čerstvě padesátnice. „Ale užívám si to,“ říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám