Hlavní obsah
Článek

Mezi hvězdami na červeném koberci v Cannes nechyběla ani Demi Moore (61), která se předvedla v dlouhé bílé róbě. Více než šaty ale lidi zaujal její obličej, který už podle mnohých nemá s herečkou téměř nic společného.

Demi Moore je jednou z žen, které se zuby nehty brání stárnutí a dělají vše pro to, aby jejich věk byl skutečně jen číslem v občance. Když se herečka vysvlékne do plavek, vypadá snad lépe než její dcery a dostává jednu poklonu za druhou. V poslední době se ale zdá, že to Demi možná už trochu přehání s úpravami obličeje.

Do Cannes přicestovala už před několika dny a při procházkách na červeném koberci by lidé určitě neřekli, že na dortu sfoukla už jednašedesát svíček. Její pleť je bez kazu a zuby jsou stejně bílé jako její róba, kterou vynesla na večírek amfAR Cinema Against AIDS. A právě její vzhled se u lidí nesetkal s chválou. Stejně jako u Cher, se kterou se Demi na červeném koberci setkala.

„Myslím si, že i Demiiny zuby jsou falešné. Měla by se vrátit do krypty stejně jako Cher,“ napsal jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail. „Obě dvě vypadají přímo děsivě,“ odpověděl jiný. „Jsem příliš stará na to, abych si pamatovala, kdy naposledy vypadala jako Demi Moore,“ reaguje další. „Můžeme vidět, že má jeden nebo dva facelifty. Bez rozpuštěných vlasů vypadá divně a její paže ukazují její věk,“ nebo „Není nestárnoucí, je stará a nemůže to zamaskovat množstvím operací, které podstoupila,“ zní další názory.

Sama Demi je ale nejspíš se svým vzhledem nadmíru spokojená a hlavní je pro ni to, že by ji asi nikdo neoznačil za šedesátnici.

Další články

Načítám