Hlavní obsah
Článek

Odchod od rodiny a partnerství s Leonou Machálkovou (56) se Bořkovi Šípkovi, světoznámému architektovi a designérovi, vrací jako bumerang i mnoho let poté, kdy už dávno se zpěvačkou netvoří pár. Muž, který nyní bojuje s asi nejzákeřnější formou rakoviny slinivky, teď asi nejvíc v životě potřebuje oporu svých nejbližších. Jeho devětadvacetiletý syn Dalibor ale nyní přiznal, že se s tátou nestýká.

Za vše pravděpodobně může právě někdejší vztah jeho otce s Machálkovou. Tehdy Šípek utekl od něj, jeho matky, britské tanečnice a choreografky Bambi Uden, a od bratra Milana (31) a patrně dodnes nejsou kvůli tomu jejich vztahy idylické nebo alespoň narovnané. A to přesto, že Dalibor pracuje v tátově sklárně v Novém Boru.

„O tom, že je otec v Česku (Šípek se na otočku objevil doma z léčení v zahraničí – pozn. red.), vůbec nevím. Opravdu spolu téměř nekomunikujeme a ani se nevídáme,“ svěřil Blesku Dalibor s tím, že tátu viděl naposled před mnoha měsíci a to ještě na pracovní schůzce. Ani o jeho nemoci spolu ještě nehovořili. Prý o ní ale dobře ví i tak.

Kromě něj a Milana má Šípek ještě dvanáctiletého syna Artura s Leonou Machálkovou. S tou žil deset let, rozešli se v roce 2009 krátce poté, co se Bořkovi Šípkovi podařilo po letech konečně rozvést s manželkou.

Reklama

Další články

Načítám