Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co by se na první pohled mohlo zdát jako životní úspěch, kterého se dočkal během nedělního večera zpěvák Usher, má pro amerického umělce tak trochu hořkou pachuť. Ačkoli média popisují jeho vystoupení jako epické, diváci jako by viděli zcela jinou show…

Pětačtyřicetiletému umělci se letos dostalo pocty, když mohl vystoupit jako hlavní hvězda v poločase finále americké fotbalové ligy NFL, což je považováno za jednu z nejvyšších met v kariéře každého hudebníka. A přestože se postaral o skutečně legendární podívanou, kdy společně se svými tanečníky předvedl velkou show na kolečkových bruslích a na pomoc si přizval kolegy jako Alicia Keys, H.E.R., Lil John či Ludacris, diváci hodnotí jeho poločasový koncert za nevydařený, nudný, zmatečný a mnozí se nezdráhají jej dokonce nazvat nejhorším v historii.

Nepomohly mu ani takové kreace, jako ‚podjetí‘ mezi nohama rozkročeného člena skupiny Black Eyed Peas rappera will.i.ama či účast dalších hvězd jako Alicia Keys, H.E.R., Lil John nebo Ludacris.

Usher sice celou akci zvládl bravurně a zaváhal pouze na malý okamžik krátce poté, co se hbitě zvedl ze země, a dokonce si i během show sundal tričko a předvedl vyrýsovanou muskulaturu, příliš kladných bodů ale stejně nenahnal.

„Miluju Ushera. Každý z naší party se na něj těšil. Ale bylo to strašný. Radši jsme přepnuli jinam“ či „Popravdě, bylo to špatné… I můj zpěv v autě zní o hodně líp. Na druhou stranu, to bruslení nebylo zlé“, zněly jen některé z mírnějších komentářů.

„Nejhorší poločasové vystoupení na Super Bowlu všech dob! Nudil jsem se k smrti, když jsem to sledoval, a rozhodl se jít radši vyvenčit psa“ nebo „Ushere! Příšerné vystoupení! Radši si zase oblékni to triko“, lamentovali další.

Reklama

Další články

Načítám