Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Okamžiky ze své březnové svatby si nechávala Aneta Vignerová (36) nějakou dobu pro sebe. Tři měsíce po utajované veselce s Petrem Kolečkem se modelka pochlubila prvními střípky ze svého velkého dne. Nyní přidala další.

Pár 14. října oslaví sedm měsíců od chvíle, kdy si vyměnili své prsteny, a dojemným videem ze svatby se nyní Aneta pochlubila. Na svůj svatební den oblékla modelka elegantní kostýmek, a přestože byl obřad na Novoměstské radnici na Karlově náměstí jen v doprovodu svědků, nevěsta nepřišla o klasické zvyky, jako je jedení polévky z jednoho talíře.

Vignerová s Kolečkem trávili svatební cestu v Českém Krumlově, druhé líbánky si pak zamilovaný manželský pár užíval na cestě po Americe, která byla pro modelku splněným snem. Od svatby modelka sdílí střípky z rodinného života a vedle svého manžela jen září. „Oblek místo šatů vypadal božsky!“ napsala Anetě jedna z fanynek. „Hodně štěstí, máte hezkého chlapečka, celý tatínek,“ připsala další ze sledujících.

Reklama

Další články

Načítám