Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Vignerová (36) patří už roky mezi nejvyhledávanější české modelky. Avšak tuhle práci částečně pověsila na hřebík, aby se mohla plně věnovat svému malému synkovi Jiříčkovi, kterého má se scenáristou Petrem Kolečkem (40).

Aneta si soukromí chrání, se sledujícími sdílí střípky z běžných dnů a občas zabrousí i do své modelingové minulosti. Tentokrát s fanoušky sdílela archivní snímek od profesionálního fotografa, který ji zachytil i s pořádným sexappealem.

Uhrančivá černovláska zapózovala v rozepnutém sáčku, ve kterém vyniká její holé poprsí. Není se tedy čemu divit, že se pod příspěvkem objevila spousta lichotek a milých komentářů.

„Tak to je parádní fotka, radost pohledět,“ vzkázal fanoušek, kterému spadla brada. „Není to už moc? Pro všechny,“ ptá se další. „Fotka pro bezesné noci. Rafinovaný a totální sexappeal,“ napsal příznivec.

Pokud jde o Anetu, tak přiznala, že se chce opět více ponořit do své práce. Fanoušci se tak zřejmě mohou těšit na další krásnou podívanou. „Zrovna jsem měla schůzku se svým manažerem v agentuře. Máme spoustu nových plánů, chtěla bych zase více pracovat,“ svěřila se Aneta Super.cz na nedávné módní přehlídce v Praze, kde předváděla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám