Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rád se vyhřívá v záři reflektorů a užívá si, když je středem pozornosti. V případě jeho údajné nové lásky, kterou má být marketérka Aneta Zicklerová, ale nastal zlom. Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě.

„Nechci to vůbec komentovat,“ řekl expremiér, když se ho v pořadu Napřímo moderátorka Bára Divišová zeptala, zda stále platí, že Andrej Babiš je na blondýny. Došlo i na údajný vztah s ženou, která pracuje u něj ve firmě.

„Tyhle nesmysly, co se píšou, nejsou dobré ani pro moji rodinu, ani pro rodinu té paní,“ nechal se slyšet.

„Ta paní pracuje v hnutí asi dva roky. Všichni, kdo mě znají, tak vědí, že jsem nikdy žádné milenky neměl,“ prozradil ještě bývalý premiér. Evidentně mu hodně záleží na tom, aby z rozpadu manželství s Monikou Babišovou, který před časem oznámil, voliči nevinili jen a pouze jeho.

Nechce být vnímán jako ten, kdo rozvrátil vztah a rodinu kvůli o generaci mladší krásce. To by mu jeho příznivci neodpustili, míní zřejmě známý politik a jeho poradní tým. Vzhledem k jejich oddanosti a loajalitě na sebe nemusí být tak přísný. Jistě by mu to odpustili, když by se ukázalo, že je to pravda. To ale v rozhovoru pro Novu rezolutně odmítl.

Podle informací Super.cz se Zicklerová kolem Babiše začala více točit až v momentě, když už s manželkou Monikou nežil ve společné domácnosti.

Další články

Načítám