Hlavní obsah
Článek

Věřili byste tomu, že to šprtka z Beverly Hills 90210 dotáhne nejdále z celé seriálové sestavy? Gabrielle Carteris (58) patří k nejvlivnějším ženám Hollywoodu a na ceremoniálu plném filmových hvězd byla na roztrhání. Kdekdo se s ní chtěl zvěčnit.

Představitelka Andrey Zuckermanové nemohla chybět na nedávném udílení cen Asociace hollywoodských herců. Sama na tuto trofej nebyla nikdy nominovaná, ale od roku 2016 je prezidentkou organizace SAG-AFTRA, která sdružuje přibližně 160 tisíc umělců, chrání jejich zájmy ve filmovém průmyslu a v neposlední řadě také udílí prestižní ceny, které mají v USA podobnou váhu jako Oscaři. O těch pro srovnání rozhoduje jen necelých sedm tisíc členů Americké filmové akademie.

Hollywoodské hvězdy si tak Gabrielle předcházejí a na ceremoniálu byla jednoznačně tou nejobletovanější celebritou. Kdekdo totiž zatoužil po společném snímku s paní prezidentkou. Fotku se seriálovou Andreou ukořistili Bradley Cooper, Sam Elliot, Ricky Martin, Alec Baldwin s manželkou Hilarií a spousta dalších slavných tváří.

Gabrielle, již doprovázel manžel Charles Isaacs, zvolila bílý kalhotový kostým. Mezi herečkami v pestrých róbách tak působila jako jejich seriózní „šéfová“. Seriálová premiantka si svou prestižní funkci užívá a hollywoodští herci k ní mají respekt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám