Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Kalousová (27) vyrazila se svým bratrem začátkem února za dobrodružstvím. Sourozenci zamířili do Afriky, kterou chtěli nejen částečně poznat, ale také pokořit nejvyšší horu Kilimandžáro.

„Takže od teď 7 dní nocování ve stanu, každý den zdolávání pahorků a snad nám bude počasí přát. Azuro je sice kýč, ale my ho nějak zvládnem. Tak nám držte palce,“ uvedla Andrea k jednomu ke snímkům v době, kdy se Andrea s bratrem těšili na náročný výstup.

Z toho ale nakonec kvůli nemoci bohužel sešlo. „Nechtělo se mi to z počátku psát, páč mě/ nás to mrzelo. Těšili jsme se na ten výlet moc. Během výstupu na Kilimandžáro brácha dostal teplotu a angínu. Děs běs. A jak asi můžete tušit, nadmořská výška úplně nevytváří příznivé podmínky pro zotavení. Tělo se samo o sobě musí vyrovnat s nadmořskou výškou, natož s infekcí v těle. Dá se na výstup naplánovat ledacos, ale zdraví si zkratka neobjednáte. No a co se týká mě, copak jsem toho ušáka mohla nechat v Africe samotného?“ podotkla držitelka titulu krásy, která si z Afriky přesto odveze spoustu zážitků.

Dokonce potěšila i své fanoušky, a to nejen momentek z cest, ale také snímkem v bikinách. „H2O: Stačí přidat vodu,“ napsala Andrea k fotografii, na které vyniká její perfektní postava.

„Nejkrásnější žena,“ vzkázal fanoušek. „Teda Kalousová, to břicho. Ty teda makáš,“ napsal další. „To jsou přesně ty chvíle, kdy člověk děkuje bohu, že je muž,“ podotkla sledující. Další si rýpl i do jejího expartnera Kamila Bartoška (38) alias Kazmy. „Ten Kazma je fakt idiot,“ napsal s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám