Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aňa Geislerová (48) vynesla na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech velmi netradiční model. Na sobě měla šaty, které byly vyrobené z piva. "To, co vidíte, je 300 litrů piva," řekla Super.cz Geislerová.

"Co může být pro nás Čechy víc než pivo? Nemám dnes tolik šperků, ale mám na sobě obrovské množství zlatého chmele," usmívala se.

Sama říká, že pivo má ráda a je i zdravé. "Jsem na víno, ale poslední dobou obecně redukuju a pivo je pro mě příjemnější věc," uvedla.

V Karlových Varech se zdrží do pondělí. "Bude to standardní průběh, tedy kombinace povinností, radostí, trošku filmu. Nic tady letos neprezentuji," dodala Geislerová, která ale aktuálně natáčí dva filmy.

"Stále točím film Pramen, pokračujeme v létě, do toho točíme italsko-česko-slovenský film Karavan. Máme za sebou měsíc a na dva měsíce se ještě vrátíme do Itálie," dodala Geislerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám