Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jste slyšeli o glamour modelce jménem Dana Hamm? Že ne? O dost přicházíte. Této modrooké krásce přezdívají americká Demi Rose. Stejně jako její britská kolegyně z oboru je totiž majitelkou opravdu nepřehlédnutelných křivek.

A stejně jako Demi se Dana nebojí předvést své přednosti na sociálních sítích, kde dráždí v titěrných topech nebo korzetech, které obvykle nejdou ani dopnout. A fanoušci pochopitelně nešetří chválou.

Dana je na své poprsí velmi pyšná a tvrdí, že je komplet přírodní. „Mám obrovská prsa už od střední,“ přiznala pro Boobie Blog.

„Přírodní poprsí se mění podle tuku v těle. Ale hodně cvičím a běhám a doufám, že mi tento tvar vydrží. Měla jsem je i menší, ale líbí se mi takhle větší,“ nechala se slyšet.

Bujné poprsí má ale samozřejmě i své nevýhody. Dana se většinou nevejde do žádného oblečení. Při zkoušení už jí svršky párkrát ruply ve švech. To je prý ale malá daň za pěkná prsa.

Fanoušci vyloženě škemrají, aby se Dana svlékla a nafotila akty. Tomu se modelka prý nebrání, ale trvá na tom, že fotografie musí být vkusné.

„Už jsem nafotila stovky nahých fotek, ale schovávám si je, dokud se nerozhodnu, co s nimi,“ přiznala s tím, že je hodlá chytře zpeněžit. Do té doby si prý bude užívat provokování svých věrných obdivovatelů na Instagramu.

Související témata:
Dana Hamm

Reklama

Další články

Načítám