Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristen Wiig se toho v padesáti letech rozhodně nebojí. Na premiéře dramatu Palm Royale předvedla skutečně obří výstřih. Tento večer ale přesto neplatilo, že by se jí kvůli němu nikdo nedíval do očí. Naopak, lidi zaujal právě její obličej.

Kristen Wiig se dostala do povědomí diváků hlavně jako jedna ze členek stálého souboru pořadu Saturday Night Live, objevila se ale i v několika filmech a seriálech. Za komedii Ženy sobě pak byla společně s Annie Mumolo nominována na Oscara za nejlepší scénář.

Nejnovější roli získala v seriálu Palm Royale, který byla propagovat na jeho premiéře v Beverly Hills. Přesto, že na červeném koberci nechyběla třeba i modelka a také herečka Kaia Gerber i s maminkou Cindy Crawford, tátou i bratrem, byla to právě Kristen, která k sobě díky odvážným šatům upoutala pozornost. Za její štíhlou figurou může být i vegetariánská strava, kterou Kristen vyznává už léta. V roce 2011 byla dokonce zvolena organizací PETA jednou z nejvíce sexy vegetariánských celebrit.

Lidé si ale víc než hereččina výstřihu bohužel všimli něčeho jiného. A to, že Kristen možná prošla úpravami svého obličeje. „Vypadá to, že Kristen dostala nový obličej. Už jen trochu připomíná své staré já. Všechno je vytaženo,“ myslí si jeden ze čtenářů deníku Daily Mail. „Co si to Kristen Wiig udělala s obličejem? Je k nepoznání,“ přidává se další. Sama herečka, která se teprve před čtyřmi lety stala matkou dvojčat díky náhradní matce, o svých případných úpravách nemluví. Vy ale můžete posoudit sami, jestli se její obličej během let zásadněji změnil.

Reklama

Další články

Načítám