Hlavní obsah
Článek

Muži identifikují svou mužnost se svým penisem. A proto ho chce mít většina pánů rozměrnější. Jeden kalifornský námořník teď vysoudil odškodné na muži, který do něj narazil a způsobil dopravní nehodu, při níž přišel o část svého penisu. Za téměř čtyři centimetry pyje dostane 7,5 miliónu dolarů – asi 152 miliónů korun.

Matthew Wall se srazil s dodávkou dealera automobilů Rancho Auto Group v San Diegu. Nehodu zavinil právě řidič dodávky a Matthew si při ní vážně poranil pyj, který museli lékaři zkrátit. Soud z El Cajon mu teď přiřkl odškodné 7,5 miliónu dolarů, ovšem dealer automobilů se odvolal k soudu vyšší instance.

„Operace rekonstrukce penisu sice byla úspěšná, ale přišel při ní o délku 1,5 palce (3,75 centimetru),“ uvedl u soudu Wallův advokát Nicholas Rowley s tím, že jeho mandant při nehodě utrpěl zlomeninu stydké kosti a nervová a cévní poškození penisu.

S Matthewem se po nehodě rozvedla manželka, s níž se oženil chvíli před zraněním. „Ovlivnilo to navždy jeho vztahy a jeho sebevědomí,“ dodal Rowley.

Související témata:

Další články

Načítám