Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Alessandry Ambrosio (43) má momentálně prázdniny ve škole, a tak ji maminka vzala na pořádnou dovolenou. Bývalý andílek Victoria’s Secret a její půvabná patnáctiletá Anja, která se mamince čím dál více podobá, si užívají doslova a do písmene Havaj. Vyrazily totiž na ostrov Kauai.

Maminka s dcerou už stihly poslat i pár pozdravů z pláže svým sledujícím na Instagramu, kteří si houfně všímají, že Anja po mamince podědila nejen postavu modelky, ale i hezkou tvářičku.

Asi tak nikoho nepřekvapí, že se i Anja začíná prosazovat v modelingu. Má za sebou například už i spolupráci se značkou Burberry, a fotila dokonce i pro módní bibli Vogue. Anja, jejímž tatínkem je fotograf a designér Jamie Mazur, tak má zřejmě před sebou slibnou kariéru, co myslíte?

Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem, zní prastaré moudro. A jinak tomu není pochopitelně ani u Anji, která se dočkala jak spousty pochvalných reakcí, tak i těch méně pozitivních.

„Dceřina tvář je mnohem hezčí. Alessandra začíná mít drsné rysy, jak stárne a je hubená,“ míní čtenář Daily Mailu. „Je své mámě strašně podobná,“ domnívá se další a jiný dodává: „Má stejný prasečí nosánek jako její máma. Obě mají krásná těla, ale to je asi všechno. To je celý můj názor.“

„Nemá v sobě to kouzlo, co její máma.“ Či: „Dcery Crawford a Klum jsou jedny z mála, které by se uchytily samy o sobě,“ zní například z opačné strany. A jak to v případě Anji vidíte vy?

Související témata:
Anja Louise Ambrosio Mazur

Reklama

Další články

Načítám