Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Alessandra Ambrosio (43) je příkladem toho, že pokud se o sebe člověk správně stará, může se i po čtyřicítce pyšnit bezchybnými křivkami. Rozum ovšem zůstává stát nad výtkami, kterými ji někteří lidé častují.

Brazilská kráska má za sebou až doposud zářnou kariéru nejen ve světě modelingu. Celých třináct let byla andílkem známé firmy prodávající spodní prádlo, v minulosti se objevovala v žebříčcích nejlépe placených modelek i nejkrásnějších lidí světa a také si zahrála ve filmech. Má za sebou porod dvou dětí, její postava však jako by popírala zákony fyziky. I ve dvaačtyřiceti letech jsou její křivky dokonalé a magazín Daily Mail označil její postavu jako „jednu z nejlepších ve známém vesmíru“.

Alessandra ji teď předvedla v celé kráse na palubě lodi s výhledem na oceán. Modelka na sebe oblékla černé bikiny, spodní díl v tanga stylu, a nechala si své tělo nafotit ze všech úhlů. Milovnice umění, která nedávno zveřejnila svou sbírku, sestávající hlavně z černobílých fotografií slavných autorů a také maleb, za snímky bezchybné postavy obdržela na svém účtu na sociální síti spoustu lichotek, někteří lidé měli dokonce problém uvěřit tomu, že je vůbec lidskou bytostí.

Čtenáři Daily Mailu už ale tak vstřícní ke křivkám Alessandry nebyli. „Bezchybné, když to definujete jako pytel kostí s chlapeckou tváří,“ píše například jeden. „Její postava mi připomíná, proč se ujišťuji, abych hodně jedla. Bikiny jí velkou službu neprokázaly,“ přidává se jiná. „Kůže a kosti s podváhou. Jen idioti o ní mohou říct, že je dokonalá,“ nebere si servítky další. A takových komentů se najde celá řada. Je ale jasné, že nikdo se nemůže zalíbit úplně všem a Alessandra si z takových hodnocení asi příliš velkou hlavu nedělá. A co si o jejím těle myslíte vy?

Reklama

Další články

Načítám