Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alena Šeredová (46) prožívá krásné životní období, kdy si hlavně užívá své rodiny a cestování. Nedávno byla s manželem v Kambodži, teď si jela užívat slunce do Dubaje. A odtud sdílela i hodně odvážný snímek z pláže.

S Alenou Šeredovou přišlo Česko o jednu z nejkrásnějších žen. Modelka je už léta usazená v Itálii, kde se proslavila i v televizi a v soukromí prožívá už dokonce druhý pohádkový příběh. Nejdříve se provdala za slavného fotbalistu, po krachu vztahu ale nezahořkla a ano řekla dědici italské značky Fiat Alessandru Nasimu. S ním má dcerku Vivienne (3), zatímco z prvního manželství s Gianluigim Buffonem má ještě dva syny, Louise Thomase (15) a Davida Leeho (13).

A jak je vidět z každé Aleniny fotky, žije si modelka svůj sen. Nedávno se s manželem podívala do Kambodže, teď si i s dcerkou všichni užívají v Dubaji, kde by měla být dokonce i se svými rodiči. A právě z místní pláže pochází fotografie, která Aleniny fanoušky určitě nenechala chladnými.

Modelka na ní odpočívá na pláži, hlavu si podpírá jednou rukou a vypadá to, jako by na sobě neměla plavky. Pokud ano, skryla je modelka hodně rafinovaně. Snímek si pak umístila do příběhu na Instagramu, takže si můžeme jen domýšlet, jak moc jej ocenili její sledující. Není divu, že má Alena stále mnoho fanoušků, na Instagramu ji sleduje téměř 600 tisíc lidí a lichotivé komentáře jak od českých, tak italských sledujících pod každým záběrem neberou konce.

Reklama

Další články

Načítám