Hlavní obsah
Článek

Herec Alec Baldwin (52) se nedávno zapřísahal, že si s mladšími ženami už nic začínat nebude. Teď ale potkal o 24 let mladší Hilarii Thomas (28) a na předsevzetí zapomněl. Hollywoodský veterán a mladá instruktorka jógy jsou prý momentálně nerozluční. Společně chodí nejen na večírky přátel, ale minulý měsíc například navštívili i oslavu 120. výročí založení Carnegie Hall.

"Opravdu je do ní neuvěřitelně zamilovaný. Chce ji s sebou vzít i na ceny Tony," řekl jeden jeho známý reportérům listu New York Post.

Ještě vloni přitom Baldwin mluvil o vztazích s mladšími ženami úplně jinak:

"Co je horší než probudit se vedle nějaké pětadvacítky? Člověku se chce jít se zastřelit, protože si s ní absolutně nemáte o čem povídat. Opravdu. Je to smutné, ale muži se drží svého prvního ideálu sexuální partnerky, zůstávají u něj. Takže pořád hledají dívku, do které se zakoukali, když jim bylo osmnáct. Naštěstí jsou ale i takoví, kteří se od toho oprostí."

Přiznává také, že by se rád znovu oženil: "Chtěl bych se znovu oženit a hrozně rád bych se zase zamiloval. Když jsem byl ženatý, byl jsem zamilovaný a nestydím se za to. Bývalo to tak, že jsem se ráno probudil, podíval se na Kim a řekl: ´Co chceš ke snídani, drahoušku? Lupínky s borůvkami? Já ti je přinesu.´"

Alec byl v letech 1993 až 2001 ženatý s hollywoodskou divou Kim Basinger (57), s níž má dnes patnáctiletou dceru Ireland. Po rozchodu s ní chodil Baldwin s řadou žen, včetně herečky Kristin Davisové, právničky Nicole Seidelové a televizní hvězdy Johanny Coxové.

Související témata:
Instruktoři

Další články

Načítám