Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Švédský rodák Dolph Lundgren je i s blížící se šedesátkou pořád chlap jako hora. Od jeho nejslavnějšího filmového zápasu ve čtvrtém díle Rockyho, kde si to jako Rus Ivan Drago rozdával se Sylvesterem Stallonem, přitom uběhlo už třicet let.

Nový rok stráví tento po pracovní stránce stále velmi aktivní akční hrdina na Havaji. Právě po tamní pláži se osmapadesátiletý herec s úctyhodnými 194 centimetry a 110 kilogramy po smočení v moři procházel. Ani vidu ale nebylo po jeho partnerce Jenny Sandersson, s níž herec začal žít v Los Angeles po rozvodu s návrhářkou šperků a módní stylistkou Anette Qviberg. S tou Lundgren během dvaceti let manželství počal dcery Idu Sigrid (18) a Gretu Eveline (14). Ještě předtím si ale prožil románek se zpěvačkou Grace Jones (67) nebo modelkou Paulou Barbieri (48).

Kromě řady dalších projektů se Lundgren stal nedílnou součástí série Expendables. Objevil se zatím ve všech třech dílech a v roce 2017 nebude chybět ani ve čtyřce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám