Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odporoučet se k zemi na červeném koberci na společenské události tak prošpikované fotografy, jako je filmový festival v Cannes, je velice nemilé. Zvlášť tehdy, když to není poprvé. Něco dost podobného se totiž uznávané britské herečce Helen Mirren stalo už loni, jen s tím rozdílem, že šlo o festival Berlinale.

I tentokrát se obávané faux pas každé herečky přihodilo brzy jednasedmdesátileté držitelce Oscara na schodech pokrytých červeným kobercem, a to když kráčela do budovy Palais des Festivals na premiéru belgického dramatu La fille inconnue (v angličtině The Unknown Girl). Loni se tak stalo před promítáním dramatu Dáma ve zlatém, kde Mirren ztvárnila hlavní roli.

Za povšimnutí ovšem tentokrát stojí pobavené výrazy okolo stojících pánů, kteří se zrovna nehrnuli, aby dámě ve svízelné situaci pomohli. Mladík vpravo na fotografiích si slavnou herečku pokoušející se vstát snad dokonce fotil na mobil...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám