Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) se poprvé od odhalení románku objevila se svým novým přítelem Jakubem Prachařem (40) na veřejnosti. Nový pár českého šoubyznysu vyrazil na dostihy v Pardubicích. Prachař zde se skupinou NightWork zazpíval Všechno nejlepší legendě a osminásobnému vítězi Velké pardubické Josefu Váňovi, který za pár dní oslaví šedesáté narozeniny.

"Byla to spontánní akce, asi ji vymysleli tvůrci filmu o Josefu Váňovi. Byla to pro mě čest. Od dětství znám pana Váňu, protože jsem vždycky sledoval Velkou pardubickou. Vždycky jsem ho uznával, ale teď ho uznávám ještě víc," nechal se v České televizi slyšet frontman Nightwork Vojtěch Dyk.

Agáta zvolila na dostihy stylový klobouček, který jí neskutečně slušel a vypadala v něm jako pravá dáma. S Prachařem se od sebe nehli ani na krok. Agáta je zamilovaná až po uši a Prachařovi láska k české Paris Hilton také kouká z očí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám