Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) bude již za tři dny fotit nahé snímky pro prestižní pánský časopis. Bude to už druhé odvážné focení Agáty. V tom prvním ale nejintimnější partie měla zakryty. "Byla jsem tenkrát pod smlouvou Miss a bradavky jsem ukázat nesměla," řekla Super.cz Agáta.

Nyní ukáže prsa v celé své kráse. Matka čtyřměsíčního Kryšpína předvede, že ani porod a kojení se na ni nepodepsalo a ňadra má stále krásná. Agáta společně s tenisovou šampionkou Petrou Kvitovou dnes slavnostně otevřou lyžařskou sezónu v Tatrách. A právě na svazích v Nízkých i Vysokých Tatrách poté nafotí nahaté snímky.

"Fotit se bude na svahu lyžařského střediska Jasná Nízké Tatry na úpatí hory Chopok - jedné z nejvyšších hor Tater. Její nahé tělo budou moci obdivovat i lyžaři v Tatranské Lomnici a na Štrbském Plese. A aby Agáta pořád jen nemrzla, budeme fotit v hotelových resortech Tatry mountains, například v luxusním hotelu ve Starém Smokovci, kde se natáčel Román pro ženy," prozradil fotograf Jaroslav Urban, který bude mít nahé fotografie Agáty na triku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám