Hlavní obsah
Článek

Rebelka Agáta Hanychová (39) zažila v životě už ledacos a tak není divu, že má za sebou zkušenosti i z veřejných domů. „Šla jsem si tam vyzvednout Jiřího Hudlera,“ přiznává česká Paris Hilton. Podívejte se na video, ve kterém Agáta vysvětluje i svůj postoj k Ivetě Bartošové.

„Prý tam kalil. Šla jsem tam pro něj v šest hodin ráno. Je pravda, že tam byl s celým hokejovým týmem ještě v době, kdy hrál za Vsetín, a nebyla jsem tam jediná přítelkyně,“ vzpomíná Agáta na vztah s Hudlerem, který se prý podobným podnikům ani náhodou nevyhýbá (právě kvůli tomu se s ním před lety rozešla Simona Krainová). Hanychová si sama do jednoho známého pražského domu lásky zašla s kamarády pod vlivem alkoholu, když jí bylo devatenáct. „Holku jsem si ale nekoupila,“ směje se.

Agáta se také vyjádřila ke kauze Ivety Bartošové, o které nedávno napsala, že by ji měl někdo už konečně zabít. „Nechápu, proč Josef Rychtář zmlátil manželku. Řekla bych, že patří na psychiatrii. Sama mám normální vztahy. Když se to srovná s Ivetou, tak jsem Panna Marie. Když jsem se s kluky rozcházela, padala ostrá slova, došlo k vyhazování věcí, ale nemlátili jsme se,“ dodala Hanychová.

Reklama

Další články

Načítám