Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (52) se proslavila nejen svým půvabem, ale také nohama, které se dokonce v roce 1998 zapsaly do Guinnessovy knihy rekordů pod titulem: modelka s nejdelšíma nohama na světě. Měří neuvěřitelných 124 centimetrů.

Úspěšná blondýnka nedávno odhalila svou chloubu na sociálních sítích. V tomto případě se opět potvrzuje, že je věk pouze číslo. Na snímku totiž vyniká nejen Adriany mladistvý šmrnc, ale také štíhlá postava a dokonalé nohy, které ukázala v šatech s odvážným rozparkem, který sahá až do štíhlého pasu.

Netrvalo dlouho a u snímku se objevily spousty lichotek. „Jste úžasná, Adriano, fakt třída a obdivuji vás. Nádherná žena,“ uvedla fanynka. „Tak to je nádhera. Vezmeš si mě?“ zeptal se Adriany jeden z odvážných obdivovatelů. „Pro mě jste nejkrásnější žena na světě a moc dobrý člověk. Posílám pusinky,“ vzkázal další, se kterým mnozí souhlasí.

Adriana Sklenaříková má za sebou náročné období. Koncem roku 2022 překvapila své fanoušky oznámením rozchodu se zámožným marockým podnikatelem Aramem Ohanianem, se kterým byla dvanáct let a přivedli spolu na svět dceru Ninu.

Adriana si své soukromí střeží. Zda má po svém boku aktuálně partnera, tak není jasné. Minulý rok však byla spatřena po boku rappera a herce Stomyho Bugse, se kterým si vyměnila i několik polibků. V galerii se podívejte, jak to Adrianě na novém snímku sluší.

Reklama

Další články

Načítám