Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle se Bradu Pittovi (60) rozhodně nebude líbit. Zahraniční média získala tři roky staré vyjádření syna herce a Angeliny Jolie (48), ve kterém Pax na svém otci nenechal nit suchou.

Spory mezi Angelinou Jolie a Bradem Pittem se na veřejnosti propírají už léta, teprve teď ale vyšlo najevo to, co si o herci myslí jedno z jeho dětí. Magazínu Daily Mail se podařilo získat vyjádření, které si na svůj údajně skutečný účet v roce 2020 umístil dnes devatenáctiletý Pax, adoptovaný syn páru. Ten se se svým tátou skutečně nemazlil. Svůj proslov umístil v rámci soukromého příběhu k fotografii Brada Pitta přebírajícího Oscara pro nejlepšího herce ve vedlejší roli za film Tenkrát v Hollywoodu.

„Všechno nejlepší ke Dni otců, ty ha*zle světové třídy!! Znovu a znovu dokazuješ, že jsi hrozný a opovrženíhodný člověk. Nemáš žádnou ohleduplnost ani empatii ke svým čtyřem nejmladším dětem, které se ve tvojí přítomnosti třesou strachy. Nikdy nepochopíš škodu, kterou jsi způsobil mojí rodině, protože toho nejsi schopen. Udělal jsi ze života mých nejbližších nekončící peklo. Můžeš sobě a světu říkat, co chceš, ale pravda jednou vyjde najevo. Takže všechno nejlepší ke Dni otců, ty zku*vená příšerná lidská bytosti,“ zní celý projev na instagramovém účtu, který má podle zdroje magazínu patřit Paxovi.

„Je to účet, který používá pro přátele – většinou kamarády ze školy. O svých rodičích toho nikdy moc neříká, vše si nechává pro sebe, takže to bylo neobvyklé,“ řekl Daily Mail zdroj. Brad Pitt a Angelina Jolie se rozešli v roce 2016, až v roce 2019 byl dokončen jejich rozvod. Dle magazínu byl Pitt dříve vyšetřován FBI a odborem pro děti a rodinu v Los Angeles kvůli údajnému zneužívání dětí po hádce, která se měla konat na palubě soukromého letadla pět dní před tím, než herečka podala žádost o rozvod. Bývalý pár má dohromady šest dětí, tři adoptované a tři vlastní.

Reklama

Další články

Načítám