Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už natáčejí druhou sérii seriálu, takže se museli vrátit z prázdnin. Herci a herečky ze Zlaté labutě si dali sraz v jedné z pražských kaváren, kam byli společně s médii pozváni na snídani podle svého přání.

Zejména dámy si daly i po ránu, akce začínala v osm, záležet na svých outfitech, účesech a líčení, i když si kvůli tomu musely pořádně přivstat. Na první pohled nás svými pestrobarevnými šaty zaujala herečka Beata Kaňoková, které to velmi slušelo. Skvěle vypadaly také Lucie Štěpánková, Michaela Maurerová (44) anebo Marta Maťová, provdaná Kondrla. Odlehčeněji svůj ranní model pojala mladinká Ema Businská.

Pánové už si takovou práci nedali, i když musíme ocenit režiséra projektu Bisera Arichteva nebo představitele hlavní role Adama Vaculu. Ostatní ze skříně vytáhli spíše sportovně volnočasové kousky. A Ladislav Hampl přišel dokonce v kšiltovce, kterou sundal až po chvíli, kdy si zřejmě uvědomil, že takhle etiketa pánského odívání nevypadá.

Reklama

Další články

Načítám