Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Chovanová známá jako A.N.D.U.L.A. se objevila po delší době ve společnosti, kde byla opět nepřehlédnutelná. Půvabná influencerka totiž vynesla blyštivé růžové šaty s hlubokým dekoltem, které oblékla na valentýnskou party.

„Tento outfit jsem měla paradoxně objednaný ještě před pozvánkou na tuhle party. Říkala jsem si, že nevím, jestli mi bude slušet, protože samozřejmě na modelkách na internetu to vypadá trošku jinak. Řekla jsem si, že to prubnu, takže tohle spíš byla příjemná náhoda. Vždy, když jdu na nějakou akci, tak tím, jak jsem malá a nevýrazná, potřebuji mít výrazný outfit, abych byla vidět. Mám radost, když si zajdu na nějakou takovou party a mám nějaký výrazný outfit, ve kterém se cítím dobře. Takže si to užívám,“ svěřila se Aneta Super.cz s tím, že do společnosti vyráží jen příležitostně.

„Je to výjimečně, hodně si vybírám ten čas, který do toho investuji. Raději jsem se synem nebo doma, jsem takový domácí pecivál,“ řekla s úsměvem a zároveň uvedla, že synka hlídá jeho tatínek František, se kterým má i přes rozpad partnerství výborný vztah.

Ani tentokrát Aneta nevyrazila do společnosti sama, ale po boku letitého kamaráda. „Dorazila jsem s kamarádem. Je to paradox, on je zadaný a já se bojím toho, že to bude všude kolovat, že jsme spolu. Ale není to tak, je to můj letitý kamarád, kterého jsem vzala s sebou. Není moc lidí, kterým by nevadilo být vidět třeba i někde v médiích, a jemu je to jedno,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám