Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Robert Pattinson (37) a jeho partnerka Suki Waterhouse přivítali na svět prvního společného potomka. Snímkem s děťátkem v náručí se pochlubila samotná maminka na Instagramu a připsala k němu: „Vítej na světě, andílku.“

Tajnůstkářská novopečená maminka ovšem nepřipojila žádné další informace o datu narození, pohlaví či jméně miminka. Příspěvek už si vysloužil téměř tři sta tisíc lajků a gratulace se v komentářích jen hrnou. Připojily se i modelčiny kamarádky Paris Hilton, herečka Alyssa Milano nebo zpěvačka Halsey.

Jak pro Suki, tak pro Roberta se nyní otevírá zcela nová životní kapitola. Rodičovské povinnosti si vyzkouší oba poprvé.

Hollywoodský páreček spolu randí již od roku 2018, ale po zkušenostech z minulosti, kdy Robert prožíval ostře sledovaný vztah s kolegyní ze Stmívání Kristen Stewart a Suki pro změnu s hercem Bradley Cooperem, si soukromí střeží. Loni došlo rovněž na zásnuby a podle zdroje z jejich okolí se oba na svatbu těší a manželský svazek je pro ně důležitý. Robert se prý nemohl dočkat, až bude otcem, a je na tuto roli naprosto připraven i navzdory svému pracovnímu nasazení. Rodinka byla dokonce spatřena už i na procházce, a byl to právě Robert, kdo pyšně tlačil kočárek před sebou…

Reklama

Další články

Načítám